Bewustwording

People, Jumping, Happiness, Happy, Fun, Young, Joy

Hoe bewust ben je je ervan dat je de neiging hebt om alles te eten wat je kunt vinden? Heb je tenslotte ooit gedacht dat het afval dat je kasten vult je niet opeet? Ik geloof dat de eerste stap om je bewust te worden, is dat je je eigen gewoonten begrijpt. Ik kan je niet vragen om alle literatuur te lezen die over slechte gewoonten is geschreven. Er zijn zoveel verdomde dingen die niet begrepen moeten worden. Niettemin ben ik van mening dat je als voedingscoach zoveel mogelijk de literatuur moet lezen die betrekking heeft op slechte eetgewoonten en gerelateerde slechte gezondheidsproblemen. Geef toe dat je niet perfect bent. Je eet niet altijd alles wat je eet zonder veel nadenken, maar dat maakt je geen operatieve en breekbare machine! Hoe vaak heb je tegen jezelf gezegd dat het gewoon heel moeilijk is om de energie te vinden om te eten?

Onze lange en ongelukkige gewoonte komt tot stand door gedachteloos te eten, zonder erbij na te denken! Denk er over na. Je leeft elke ochtend in een comfortabel bed, in het comfort van je eigen huis, wanneer je je realiseert dat je veel andere klusjes moet doen dan jezelf voeden. De meesten van ons hebben geen uitgaven als we op school of op het werk zijn. Naast het salaris is wat nodig is om uw leven te financieren bijna voldoende om uw basisbehoeften meestal te dekken. Maar voor de gelegenheid dat er iets misgaat, hebben we gebrek aan geld en lijden we door gebrek. Dus ergens in ons en om de een of andere reden ontwikkelden we die gewoonte, die reden was vanwege een gebrek aan begrip van ons eigen leven.

fixatie op voedsel is een van de meest voorkomende redenen voor het maken van slechte eetgewoonten. Daarom moet u uw eetlust onder controle houden wanneer u probeert te eten. Elke keer dat je een stuk chocolade of een reep chocolade of een derde chocoladereep kiest, doorloop je een kant-en-klaar proces dat snel kan gaan of enkele minuten kan duren, afhankelijk van de grootte van de reep. De snelheid van chocoladeconsumptie neemt af wanneer het proces zonder veel nadenken wordt uitgevoerd. Maar wanneer je houding ten opzichte van het eten van dingen die je niet zou moeten eten ook onder controle is van een soort geest, zullen je eetpatroon, evenals je gewicht, hierdoor worden beïnvloed.

Naast het beheersen van uw voedselconsumptie en eetlust, moet u zich ook concentreren op uw wilskracht. Je kunt alle goede bedoelingen van de wereld hebben en toch eindigen als een hongerige koe, zonder geld, in de bek van een koe. Je moet gefocust, volhardend en sterk zijn om te doen wat nodig is om uit de schulden en uit het leven te komen. Je moet vertrouwen opbouwen om succes te garanderen. Je moet het meer willen dan wat dan ook. In plaats van na te denken over hoe slecht de dingen zijn, richt u zich op hoe u kunt verbeteren. In plaats van rond te kijken naar wat niet werkt zoals je wilt, begin je waar je bent. In plaats van depressief te worden en ontslag te nemen bij mislukking, ga aan het werk en zorg ervoor dat u zich volledig bewust bent van de waarde van uw eigen inspanningen. Wees niet optimistisch in televisieprogramma's die zijn gemaakt om u al uw geld te laten uitgeven. Concentreer u op het positieve en concentreer u op hoe u uw voorwaarden voor positieve resultaten kunt veranderen.

Succesvolle lijners en mensen die succes hebben bereikt, zijn misschien niet pro-actief in, althans gedurende de eerste paar dagen, wat tot mislukking leidt, maar negatieve gedachten zullen nog steeds hun eetgewoonten vergezellen. Als je positief over jezelf denkt, zul je in elke omstandigheid die je tegenkomt kansen zien om dingen te doen. Hoewel het nuttig zal zijn als u zeer optimistisch bent, zoals dit, is het belangrijker dat u niet alleen positief bent over uzelf, maar ook over de moeilijke moeilijkheden die u in het leven tegenkomt. Ontwikkel de overtuiging dat niets je kan tegenhouden en je zult strategieën vinden om niet alleen je lichaam en geest te voeden, maar zelfs het gezin waarmee je samenwoont.

Als voedingscoach zorg ik ervoor dat mijn klanten altijd een positieve mindset hebben die hun inspanningen voedt om gefocust en volhardend te blijven. Je zult misschien niet in staat zijn om weg te blijven van alle slechte gewoonten die de wereld met zich meebrengt, maar je zult merken dat een positieve focus meer kansen in je leven zal bieden. Een dieter kan meer kansen krijgen die uw leven ten goede zullen komen als u zich niet bewust bent van de dingen die u schade kunnen toebrengen. Het is essentieel dat u positief gefocust bent op het slank en gezond houden en in staat bent om elke situatie waarin u zich bevindt te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.