Hoe krijg je je droompartner

ze geloven in constante innovatie om indruk te maken op hun klanten - meubelcoach stockfoto's en -beelden

Als coach van coaches komen mensen naar me toe met veel problemen en zaken om coaching te vragen. Dus als ik jou wil coachen, heb ik besloten dat ik niet verplicht ben om je betaling te vragen. Jij bent tenslotte de controleur van je eigen leven. Ik kijk ook naar jouw spirituele vervulling. Met mijn coaching aanpak geef ik u bewezen technieken om u te helpen met uw innerlijke psychologie. Hoe meer ik met je werk, hoe duidelijker je wordt hoe je je gedachten en ideeën op orde kunt krijgen en hoe je genoeg passie en energie kunt hebben om je voor te bereiden op de volgende fase van je leven. Veel coaches hebben geen sterk inzicht in hun cliënten. Ze hebben een zeker intellect over zich. Ik ben echter in staat om Jays naar mijn Marine sferen te jagen.

Het probleem is dat mijn methodes om de energie die in je zit naar binnen te sturen, diepgaand en to the point is. Wat ik moet doen is jou op het spoor houden voor je volgende fase. Het gaat helemaal niet om jou. Het gaat om de mensen. Er zijn meer mensen in de FEAR dat het zal veranderen. Maar mijn aanpak werkt voor u in Breda op de spirituele dimensie, uw spirituele dimensie. U zou het niet doen als u niet wanhopig was. Het punt is dat we het niet over het verleden hebben maar over het heden. Maak uw kamer gereed en heb het geduld voor uw aardse dimensie.

Dus we zijn hier vandaag niet om over u te horen en u komt niet om mij te zien VOOR mij. Ik ben hier om jullie vandaag te helpen. Als je er voor open staat, ben je vandaag!!!! Deze sessie is vooral voor de mensen die veel moeten begrijpen van jullie aardse dimensie. Je bent op zoek naar balans en perspectief. Je voelt dat de wereld je niet geeft wat je verdient. Het gaat erom dat de wereld zichzelf maakt wat jij als rechtvaardig ervaart.

De wereld zichzelf laten herscheppen is de verantwoordelijkheid van een vrouw. En het is de verantwoordelijkheid van een vrouw omdat je als vrouw niet geacht wordt dit te doen, je wordt niet geacht het leven voor andere mensen te maken. Je moet jezelf op de eerste plaats zetten en je minnaar helpen. Als de man het niet wil doen, dan laat je hem niet alleen. Je gaat een hoop ontdekken met / zonder je minnaar. Wil je leren waarom na de affaire met je tweede man, je Merch venijnig werd? Hoe hij uw familie helpt is u het gevoel geven dat u uw ouders bent en dat niemand zijn handen op u kan leggen? Toen de man van je droompartner besloot de relatie te beëindigen, voelde je je bevroren.

Ik ben er zeker van dat je alleen was. Maar je ziel, de ziel van elke vrouw, was bij een andere vrouw. Die ziel gaat met een andere vrouw mee en gaat met haar helemaal naar de hemel. Er is tijd en ruimte voor elke vrouw om haar leven te maken. Al de tijd die ze voor zichzelf heeft gemaakt. Je voelt dat je misschien nog een kans krijgt. Daar moet je moeite voor doen. Niet alleen voor de man van wie je houdt, maar ook voor de kinderen in je leven. Ik heb ze geleerd dat je tijd nodig hebt om de wereld te maken zoals je wilt. Onthoud dit. Mannen zijn de misbruikers. En vrouwen kunnen niet degenen worden die hun kinderen helpen om het leven te begrijpen dat ze nodig hebben om te leven. Zij moeten degenen zijn die de leiding hebben over het leven van hun kinderen. De verantwoordelijkheid om hun kinderen te beschermen en te helpen is iets anders dat vrouwen op zich nemen omdat zij zichzelf niet als moeder beschouwen. Mannen kunnen het huis en het kind beschermen. Kinderen hoeven niet bang te zijn voor de demonen die het gezin van binnen moet trotseren. Ze zouden niet moeten leven met een alcoholist, maar wat zal er met hen gebeuren? Kunnen zij voor het kind zorgen zonder de wrede feiten van hun jeugd. Er zijn veel vrouwen die hier geen antwoord op kunnen geven. Zij zijn nooit misbruikt. Ze zien niet hoe hun kleine meid misbruikt wordt. Zij hebben nooit van buitenaf de woede gezien die zij manifesteren op het kleine meisje dat zij aanbidden. Wat zou jij doen als een man die je ziel liefheeft je zou beledigen? Wat zou je in het gezicht doen? Je weet dat je onaantastbaar bent als een vrouw. Het gebeurt elke dag.

Je bent op de plaats in je leven gekomen dat je niet onaantastbaar bent. Je krijgt de emoties die de man die je dierbaar is voelde toen hij bij je was. Dit is waarom. Degene die je dierbaar is. voel je vergevingsgezind tegenover gaat weg in de handen van degene die riskeert. De man die toevallig de woede en razernij van binnen oproept. Die woede die je voelt een klap die je op de man met de woede? Je moet eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen. Uw ziel in feite: de vrouwelijke ziel weet dat de man die u door uw emoties voor altijd als slachtoffer blijft aanhangen, in deze wereld, u de moedigste bent. Door de kracht van een ketting.

Leave a Reply

Your email address will not be published.