Hoe leef je met een handicap?

moeder en zoon op een gang - handicap stockfoto's en -beelden

Stel je voor dat je niet bang bent om mensen vragen te stellen die ze zouden kunnen stellen. Stel je voor dat je niet de behoefte voelt om iets te bewijzen als er zoveel informatie beschikbaar is. Stel je voor dat het je niets kan schelen wat mensen denken. De meesten van ons zullen nooit weten hoe het is om in die schulp te leven, maar degenen die het wel weten, hebben hun momenten. Dus zelfs als je een handicap hebt, zijn er nog steeds manieren om een ​​succesvol en gelukkig leven te leiden.

Om te beginnen hebben we niet altijd controle over de dingen die ons overkomen, maar we kunnen altijd bepalen hoe we erop reageren. Het is niet de moeite waard om twee keer in hetzelfde bed te slapen, het kan net zo goed een acrylmatras zijn dat je hebt gekocht uit de online site die ze per emmer verkoopt. Ik heb een vriend die niet altijd auto reed maar door zich aan een paar regels te houden kreeg hij zijn rijbewijs en een ritje van zijn baas naar zijn ouders, dit bespaarde veel op gas en zou niemand kwaad doen.

Het is niet de moeite waard om op de gehandicaptenzorg te zitten, maar er zijn dingen die je kunt doen om met een beetje handicap te kunnen leven.

1. Als je wilt, kun je niet vertrouwen op al het medelijden dat je van anderen ziet. U bent niet vrijgesteld van het moeten doen van enkele van de dagelijkse basistaken. Houd van je voeten, kook je eigen maaltijden, tuinier, betaal rekeningen en sla niet altijd over naar de winkel met vrienden. Door zelfredzaam te zijn kunt u succesvol omgaan met uw handicap.

2. Vraag een gehandicaptenparkeerkaart aan bij de autoriteiten. Maak duidelijk dat je een probleem hebt. Ga ermee om, op die manier is het niet nodig dat mensen je liften aanbieden. Hier in Engeland heb je recht op een gratis auto als iemand anders op jouw plek kan parkeren. Geloof me als ik zeg dat het heel verfrissend is om buiten je ziekenhuis een zonnetje en frisse lucht te hebben. Gebruik uw scootmobiel voor buiten. Het gaat niet af als een::::hik:::het is echt zo. Het is de vriendelijkste manier om van A naar B te komen, vindt u. Accepteer dat je een beetje gehandicapt bent en dat je de luxe hebt om te doen wat je wilt. Je vrij door het huis kunnen bewegen is een krachtig gevoel en je zult het met je meedragen als je weer in je rolstoel zit.

3. Onthoud dat je de hele dag op de been bent, er is geen tijd om te rusten. Om het hoofd te bieden aan de constante stress van jezelf optillen en je 8 wielen tegen andere mensen duwen, moet je houding de radicale houding zijn die vooruitkijkt, niet terug, naar wat je bestemming ook is. Net zoals je in een rolstoel je lichaam symmetrisch moet gebruiken, niet anders, moet je ook naar jezelf in de spiegel kijken.

4. Beheers dat schudden! shakes kunnen eng zijn, maar je kunt er controle over krijgen, of liever praten met een andere persoon met dezelfde handicap. Het is altijd beter dat u zich in een vertrouwde situatie bevindt voordat u in die van iemand anders stapt, omdat u kunt voelen hoe die persoon beweegt of zichzelf draagt. Door te weten wat andere mensen doen, kun je gevoel krijgen voor je eigen beweging. Dit is belangrijk wanneer u naar de nieuwe omgeving en onbekende mensen verhuist.

5. Onthoud je doel. Waar doe je dit voor? Dit doel omvat niet alleen u, maar ook uw gezin. Het is niet jouw schuld dat je de hele dag op de been bent, om te voelen dat je geen kans hebt om te blijven met wat je doet. Daarom hebben we ook personal shoppers nodig. Want wie kan je nog meer een eerlijke en gelijke kans geven?

Het is erg belangrijk dat u en uw gezin de hulp krijgen die u nodig heeft, als u denkt dat u het niet alleen kunt; de hulp krijgen die iemand anders kan. Het is geen schande om hulp te zoeken, als je het nodig hebt, zal je familie je steunen; het heeft altijd en zal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.