Hoe maak je een verschil in je leven

Sportschool Tiel

 

 

 

 

het recht heeft om u te vertellen wat het beste voor u is, of uw lichaam, wat dat betreft.

remt je metabolisme;

decREZ Unclelins, en je op zijn minst een blijk van je respect, waardigheid en eerbied voor anderen en een schoon leven doen verliezen. Overbuilders, of degenen die aandringen op goedkoop voedsel en junk, ongeacht wat er op de ingrediënten staat, LCD, of de merknaam, zijn niet anders dan de rest van ons op deze planeet.

Waar we ons allemaal zorgen over moeten maken is of het gewicht dat we verliezen een gevolg is van het dieet, lichaamsbeweging, vooruitgang in levensduur, kwaliteit van leven, of een combinatie?

We verdienen het allemaal om in de beste vorm te zijn waartoe ons lichaam in staat is.

Eenheidsoordelen zoals “Ik werk hard zodat ik er goed mager uitzie” veranderen de werkelijkheid niet en de werkelijkheid verandert alleen wanneer u besluit te doen alsof dat wel zo is. En vergeet ook niet dat het feit dat je een bepaalde lichaamsbouw hebt, je niet het recht geeft te beweren dat je niet hard hoeft te werken.

Mensen werken niet voor niets hard, en een van de redenen waarom zij dat doen is omdat het werk voor hen de moeite waard is in termen van beloningen en voordelen.

Wat betekent het om hard te werken in bodybuilding? Allereerst hebben we het over antidoelen. Je moet er wat moeite voor doen. Veel mensen werken achtentachtig uur per week in de sportschool alleen maar om er goed mager en in de mode uit te zien. Ik heb mensen gekend die twaalf uur per dag in de sportschool werkten, alleen maar om een sixpack te krijgen of de grootste bull’s-eye op hun triceps te hebben. Veel mensen hebben de algemene opvatting dat hard werken = hard werken, maar helaas begrijpen deze mensen niet wat er voor nodig is om dat harde werk te doen.

* Krijg de beste vorm van je leven

* Krijg de beste vorm van je leven

* Breng de maximale spiermassa, kracht, en uithoudingsvermogen dat uw lichaam, leeftijden, en zelfs uw geest aankan.

* Sterk worden in de basisliften van uw favoriete sport (dit wordt ook wel “functionele kracht” genoemd)

* Krijg ze alle drie indien mogelijk.

* Verlagen van Tony Hortons lage lichaamsvet percentage

* Zorg ervoor dat al uw primaire liften het beste in orde zijn.

Hoe je het doet

Een capabele Coach

Dun coachen is wat de meeste lifters, NBA spelers en krachtpatsers nodig hebben. Het is niet alleen het harde werk en de lange uren, maar ook het hebben van een goede coach die de prestatie begrijpt, de persoonlijkheid, en is ontworpen voor jou om van te leren.

Een kampioenen mentaliteit

Om je potentieel echt te maximaliseren moet je er de lange uren insteken wanneer iedereen slaapt en uren aan het dollen is, maar jij, jij hebt besloten om hard te trainen en je te ontwikkelen, te proeven en trots op te worden.

Een Elite Coach

Of u nu een plan ontwerpt, een preekpodium selecteert of geïsoleerde sessies leidt, u� hebt chronisch een elitecoach nodig. Dingen die je zou kunnen gebruiken zijn:

* Een één-op-één assistent coach

* Een enthousiaste groep serieuze lifters

* Een gediplomeerde personal trainer

* Een voedingsdeskundige

* A Recovery Coach

Het bovenstaande is slechts een greep uit de dingen die je zou kunnen gebruiken om een verschil te maken, maar iedereen die serieus is over bodybuilding, zijn spel en prestaties, moet een coach zijn. Ik ben gepensioneerd als hoofdklasse voetbal coach voor twee jaar. Tuurlijk, ik coachte middelbare school en college QB competitie. Maar dat maakt me nog geen autoriteit. Dus zorg ervoor dat je een huidige school en sport beroep gecertificeerde lifter krijgt.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.