Innerlijke kracht

Innerlijke kracht

Innerlijke kracht – Je innerlijke kracht is een innerlijke kracht, een innerlijk gevoel, een innerlijk weten. Je zult innerlijk sterker worden door uit te drukken, uit te drukken en uit te drukken wie je werkelijk bent. Want telkens wanneer je dit verbazingwekkende gevoel van zelfvertrouwen voelt, zul je je verbonden voelen met je eigen God van binnen.

Het grappige is, je moet je eigen innerlijke kracht worden. Je moet je innerlijke leiding naar voren laten komen, zodat het je in de richting kan leiden die je moet gaan. Letterlijk de visioenen die je ontvangt in je lijn van visie en dromen gebeuren gewoon of het universum zal gewoon het beeld van die droom sturen. Vaak zal je innerlijke stem je op gevoelsniveau beïnvloeden, vaak zal de inspiratie komen als een liedje op de radio, een stille gedachte, of een gevoel in je buik. Soms zie je dingen gebeuren of ontmoet je mensen die je zullen helpen in je zoektocht en soms ontvang je visioenen of boodschappen die je op gevoelsniveau zullen beïnvloeden.

Je bent prima in staat om buiten de gebaande paden te denken, misschien moet je alleen beginnen je geest te overspoelen met die gedachte. Wanneer gedachten je geest binnenstromen, wanneer je nieuwsgierig en enthousiast bent over iets in je leven, dan ben je uitbundig. Wanneer de energie overschakelt van nieuwsgierigheid naar angst of hulpeloosheid of negativiteit, zal de kwaliteit van je leven beginnen te vertragen, dromen sterven af, en kansen drogen op. Wanneer je je eigen innerlijke kracht wordt en je mindset is in Steven Covey’s woorden: “…leiden we onszelf door onze waarden, en in onze relaties creëren we het soort omgeving dat ons inspireert en voedt.”

Je moet beginnen met het reinigen van je geest, lichaam en ziel. Het is noodzakelijk dat als je vanuit een positieve basis wilt leven, je de chaos in je geloofssysteem verwijdert. Het begint bij de basis. Je moet de moed kunnen vinden om te reinigen en te verwijderen wat er mis is in jou en in jou leidt met een sterke positieve overtuiging. Het begint met de geest je moet de moed van binnen ontdekken om slechte gedachten te verwijderen. Verander dan je geloofssysteem in de overtuiging dat alles goed is en je de mogelijkheid hebt om controle te krijgen over en een bloeiend leven te creëren voor jezelf.

Je hebt de mogelijkheid om een doelgericht en krachtig leven te creëren, moedig te zijn, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en de controle over je leven te nemen zodat je groeit en je dromen begint te manifesteren, je moet af en toe tijd vrijmaken om de dingen te doen die evenwicht in je leven zullen creëren. Je weet wat je met je leven moet doen, je moet alleen de tijd nemen om het te doen. In plaats van toe te staan dat pornografie je geest en leven verteert, heb je nu enorme fenomenale bronnen in je. De sleutel is om de moed te vinden en die bronnen samen te brengen zodat je een leven voor jezelf kunt creëren.

Een vraag die je misschien hebt is hoe je werkelijk over jezelf denkt? Het gaat niet om het fysieke of mentale omhulsel van waaruit je leeft, eerst is er een psychologisch omhulsel of identiteit die voortkomt uit je overtuigingen en die je interne concept van jezelf beïnvloedt. Je moet verdergaan en die identiteit opnieuw samenstellen, net zoals je misschien met je vroegere zelf hebt gedaan, maar je moet de moed vinden om een nieuw omhulsel of een nieuwe identiteit te creëren. Je bent nu een nieuw mens en een nieuwe jij! Je bent nu iemand die heel anders is dan je eerst was. Er is maar één jij en je kunt geen tweede jij zijn. Je bent uniek en er is maar beperkte tijd in deze wereld. Het beste is om die persoon en die gevoelens te omarmen om je verbazingwekkende kracht te geven met een hernieuwde kracht om nieuwe mogelijkheden te creëren bij elke nieuwe ontmoeting.

Lees meer

Weerklank

Leave a Reply

Your email address will not be published.