Moet je een orthomoleculaire therapie overwegen?

Orthomoleculaire therapie

Moet u een orthomoleculaire therapie overwegen? Deze vraag is zowel een vraag als een antwoord. Laat me eerst zeggen dat ik hier niet ben om producten aan u te verkopen en aan te tonen dat dit een geldige vorm van therapie is. Op deze site wordt geen enkel product verkocht. Het doel van deze website is om u informatie te geven over een holistische benadering van het genezen van een verscheidenheid aan aandoeningen. Bijvoorbeeld, reuma en bestralingen in het algemeen.

Wij geloven dat de opmerkelijke resultaten die wij hebben gevonden in onze klinische studies en klinische praktijken het resultaat zijn van onze inzet om alle aspecten van de klinische zorg en de studie van het autonome systeem te ontwikkelen. Wat wij zien als de natuurlijke reactie van het lichaam op gedachten en spraak. De resultaten hiervan zijn vergelijkbaar met wat er gebeurt door hypnose of door directe suggestie. De straling die de hersenen van een mens uitzenden, wordt ook verstoord door deze speciale behandeling.

Een orthomoleculair geneeskundige is speciaal opgeleid om de toestand van de cliënt op het moment van de diagnose te evalueren. Dit is meestal om te meten of er tekenen zijn van het autonome systeem dat in een staat van onbalans zou kunnen verkeren. Wanneer deze toestand wordt waargenomen, nemen we stappen om de situatie te verhelpen door het autonome systeem zorgvuldig te begeleiden door middel van spiertesten, voedingsondersteuning en massage. Wij ontvangen en meten altijd de polsslag van het lichaam door middel van een 72-uurskaart.

Wanneer de hartslag en de polsslag een abnormaliteit vertonen, zullen we de patiënt vragen te stoppen met het gebruiken van al zijn spieren. We kunnen de beoefenaar tijdelijk EMDRUK geven, maar in States of Balance zullen we dat niet doen. We zullen een paar vingers op de tegenovergestelde schouder tikken terwijl we de arm van de cliënt in een sterke armhefboompositie houden. We hebben deze arm en schouder hefboom positie ook gebruikt om met succes de EMagus spieren van een cliënt te herstellen. Het autonome systeem zal reageren en heel worden.

In overeenstemming met de moderne medische praktijk wordt gewoonlijk een uitgebreidere evaluatie verricht. Hoe meer we klinische gegevens over de patiënt verzamelen, hoe dichter de toestand van het lichaam en de fysiologische toestand bij een toestand komen waarin we alle functies van het autonome systeem kunnen aftappen. Deze activiteit zal bijvoorbeeld in verhouding staan tot de mate van verhoging van de hartslag. Het is in directe verhouding tot de mate van stressintensiteit die de patiënt ervaart, d.w.z. stress en een gebrek aan ontspanning. De begeleiders zullen bijvoorbeeld vaak hun handen gedurende ongeveer 1 minuut in de hartruimte van een patiënt moeten plaatsen. Terwijl ze dit doen, geloof ik dat er over het algemeen een merkbare verschuiving wordt waargenomen in de snelheid van de hartslag en ook in de huidtemperatuur van de patiënt.

Het is ook belangrijk op te merken dat sommige technieken van autonomietherapeuten inhouden dat de diepe ademhaling wordt onderbroken, d.w.z. dat de ademhaling wordt versneld. Dit wordt gewoonlijk gedaan aan het einde van de sessie om de ontspanning van het autonome systeem te bevorderen. Het is niet onze bedoeling om de aanwezigheid van hypnose te bevestigen of te ontkennen. We hebben deze activiteit bij een aantal cliënten gezien. Bij sommigen was er waarschijnlijk sprake van een adrenalinereactie. Wat belangrijk zal zijn, is onze overtuiging dat hypnose of een adrenalinereactie niet betrokken is bij deze reactie.

Wij geloven ook dat het gebruik van hypnose minder Scientology kan zijn dan Joint Discovery. De juistheid hiervan kan alleen worden bevestigd door de gegevens te laten circuleren onder uw Samsonite-lezers. Voor degenen onder u die niet op de hoogte zijn van het proces van Gezamenlijke Ontdekking, vinden wij echter dat Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) de aangewezen techniek is. Dit is een techniek van communicatie, perceptie of leren en het hele proces werkt met meer dan één persoon als instrument van communicatie. Dit is zeer belangrijk op ons gebied van de orthomoleculaire geneeskunde, omdat het zich bezighoudt met wat we direct of indirect spiertaal kunnen noemen. Met andere woorden, het gaat over verschillende niveaus van beweging in de spieren van de lichamen.

Voor mij is het idee van de gewrichtsontdekking een alternatieve benadering om de oorzaak en de gevolgen van gewrichtsproblemen te begrijpen, d.w.z. hoe ze tot stand komen. Het is een manier om verschillende gewrichten en hun relatie tot elkaar te categoriseren.

N toezicht is ook in hoge mate gebaseerd op het gebruik van informatie die door de begeleiders zelf en door ander klinisch personeel wordt verzameld. Deze informatie wordt genomen en omschreven met gebruikmaking van de technieken van een inclusieve lichaamstaal binnen een therapeutisch kader.

Wanneer we gewrichtsaandoeningen beschrijven, bedoelen we een groep van sterk beginnende Vertegenwoordigingen van spieren en gedesensibiliseerde gewrichten. Dit kunnen korte scherpe pijnen zijn die over één middelgroot deeltje zijn gepositioneerd.

In onze ervaring moeten wij in de eerste plaats begrijpen hoe het gewricht in kwestie deze beweging ondergaat, d.w.z. hoe deze een functie is van de articulatiezone.

Lees meer

Orthomoleculaire therapie

Microbioom

Leave a Reply

Your email address will not be published.